Гэрийн нөхцөлд шар айраг исгэх арга
Гэрийн нөхцөлд шар айраг исгэхэд 7-14 хоног шаардагддаг. Исгэх сав, гуурс (шаардлагатай биш) бэлдэх бөгөөд зарим тохиолдолд шилэн сав нь хүчтэй исэлтэд хагарах эрсдэлтэй.
Орц:
- Үр тарианы ханд- 2.7кг
- Буталсан соёолж- 200 гр
- Шоколадны үр- 100гр
- Зөрөг цэцэг- 30 гр (гашуун амт оруулна)
Алхам-1
Шар айраг хийх ихэнх жор нь стандарт журмыг нарийн дагаж мөрддөг. Эхлээд тогоонд 7.5 литр ус хийж 80 хэм хүртэл халаана. Бэлтгэсэн орцуудаа хэрэглэхийн өмнө сайтар угаана. Үр тариагаа зориулалтын уут эсвэл марлиар боогоод, усанд хийж 20 болон түүнээс минут зөөлөн гал дээр буцалгана.
Алхам-2
Хүрэн өнгөтэй болтол буцалгана. Үүний дараа 70 хэм болтол хөргөнө.
Алхам-3
Бэлдсэн хөрөнгөн дээрээ 12 литр цэвэршүүлсэн ус нэмнэ. Үүний дараа шилэн савандаа хийж 7-14 хоног хүлээнэ.
Сэтгэгдэл
Анхаар! Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд http://alim.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
lora
3 жилийн өмнө
109.96.26.48
Hello,
I’m looking for website owners with blogs who are willing to partner with us,
We'd like to offer payments in exchange for articles published on http://alim.mn/article/1402. We can either send you well-written content that’s ready to post, or you can write it yourself.
Of course, an even simpler solution would be to simply place a link inside one of your older articles, for a fee, of course.
We already work with thousands of other sites, both businesses and individual blog owners.
Would you be interested?
Thanks,
Lora Stonden
Blogger Outreach Specialist
Төстэй мэдээ